За нас

Приятно ни е да се запознаем! Признаваме си, че не сме сред пионерите в почистването, но обосновано твърдим, че сме сред най-добрите. Екипът ни е изграден от млади и енергични хора, амбицирани да бъдат не само перфектни, но и сред новаторите в нашата сфера. Главната ни цел е „доволният клиент“, а сериозното отношение към работата е не само наш приоритет, а и призвание.

Към този момент, 80% от цялостната дейност на компанията е посветена на корпоративни клиенти, а 20% на домовете на индивидуални клиенти. Развитието ни се дължи на постоянство в усъвършенстването и множеството доволни клиенти.

Нашата история

Започнахме през далечната 1998г. с обеззаразяване на обществени сгради и битови обекти. Първоначално обслужвахме обекти от хранително-вкусовата промишленост, след което се обърнахме с лице към корпоративни клиенти – офиси, учреждения, производствени обекти и др.

В началото на 2006 г., фирмата придоби и лиценз за извършване на дейности по фумигации (обеззаразяване на продукции и терени в сферата на селското стопанство – зърно, дървен материал, силозни клетки, складове и производствени бази). От тогава сме ангажирани с обеззаразяване на корабите, натоварени с дървен материал или зърно за износ на пристанищата в гр. Варна, гр. Бургас и Балчик. На този етап, фирмата фумигира 82% от общият износ на дървесина от страната.

След явен интерес и чести запитвания от много наши клиенти, решихме да внедрим в нашето портфолио пакет услуги за почистване на офиси и домове. Разработихме пакета услуги със същия стремеж за професионално и отговорно отношение. Съчетаваме дейностите с почти идентичен мениджмънт и логистика, с които сме доказали, че сме сред най-добрите професионалисти.

За нас в цифри

Оборот за 2020/2021

Служителя

%

Растеж

Нашите партньори: