fbpx

Защо ние

Нашите предимства

Почистването е времеемко и трудоемко. Знаем, че имате много възможности за изборна почистваща фирма. Затова ние постоянно се стремим да усъвършенстваме нашите услуги с високо квалифициране на екипа, използване на вносни професионални основно еко препарати, професионално оборудване и вносни машини и ежеседмична (на места ежедневна) мониторингова система и строг контрол на служителите.

Стремеж

Вярваме, че ключът към удовлетворението на клиентите и нашия успех е последователност и усъвършенстване.

Разумни цени

Работим усилено за развитие на екипа и услугите ни. Затова цените ни са справедливи за качеството, което гарантираме.

Резултатност

Предлагаме професионални услуги за почистване, с прецизен мониторинг и строг контрол на служителите за гарантирано качество.

Работим 24/7

Разбираме колко е важно времето ви. Затова качествено почистваме офиса и дома ви в удобно за вас време до 12 часа след заявка.

0% Качество
0 Клиенти
0 Екип
0 Години опит
0 Усмивки

Малко история

За нашата компания

Приятно ни е да се запознаем! Признаваме си, че не сме сред пионерите в почистването, но обосновано твърдим, че сме сред най-добрите. Екипът ни е изграден от млади и енергични хора, амбицирани да бъдат не само перфектни, но и сред новаторите в нашата сфера. Главната ни цел е „доволният клиент“, а сериозното отношение към работата е не само наш приоритет, а и призвание.

Към този момент, 80% от цялостната дейност на компанията е посветена на корпоративни клиенти, а 20% на домовете на индивидуални клиенти. Развитието ни се дължи на постоянство в усъвършенстването и множеството доволни клиенти.

Започнахме през далечната 1998г. с обеззаразяване на обществени сгради и битови обекти. Първоначално обслужвахме обекти от хранително-вкусовата промишленост, след което се обърнахме с лице към корпоративни клиенти – офиси, учреждения, производствени обекти и др.

В началото на 2006 г., фирмата придоби и лиценз за извършване на дейности по фумигации (обеззаразяване на продукции и терени в сферата на селското стопанство – зърно, дървен материал, силозни клетки, складове и производствени бази). От тогава сме ангажирани с обеззаразяване на корабите, натоварени с дървен материал или зърно за износ на пристанищата в гр. Варна, гр. Бургас и Балчик. На този етап, фирмата фумигира 82% от общият износ на дървесина от страната.

След явен интерес и чести запитвания от много наши клиенти, решихме да внедрим в нашето портфолио пакет услуги за почистване на офиси и домове. Разработихме пакета услуги със същия стремеж за професионално и отговорно отношение. Съчетаваме дейностите с почти идентичен мениджмънт и логистика, с които сме доказали, че сме сред най-добрите професионалисти.