fbpx

Често задавани въпроси

Обадете се на телефон 070020003 или ни изпратете попълен формуляр или заявка на мейл office@silverclean.bg. Ще се свържем с вас, за да уговорим удобно време за оглед и изготвяне на индивидуална оферта. След потвърждение от ваша страна, ще уговорим времето за почистване. Можем да реагираме в рамките на 12 часа след потвърждение.

В зависимост от вашето задание, ще предложим удобно време за посещение и времетраене на почистването. За повече информация, моля свържете се с нас.

Пакетната цена включва всички детайли на вашето задание и нашата отстъпка, която отразява особености като големина и състояние на обекта, времетраене на услугите ни, време за посещение и др. Най-добрият начин да калкулираме изгодна пакетна цена е след оглед на обекта от наша страна. За повече информация, моля свържете се с нас.

Представеният абонаментен план е примерен. Изготвяме индивидуални абонаментни планове според вашето задание. При абонаментен договор прилагаме отстъпка в зависимост от заявения брой и поредност на почиствания. Ползвате отстъпки и за допълнителни услуги към абонаментния договор. За повече информация, моля свържете се с нас.

В зависимост от спецификата и обема на вашето задание се определя екип специалисти, който да почисти вашия обект. При възможност вашия обект ще се обслужва от един и същи екип, което гарантира персонално отношение към вашите изисквания. За повече информация, моля свържете се с нас.

Прилагаме ежеседмична (на места и ежеднева) мониторингова система и строг контрол на служителите. Но ако все пак имате забележка към изпълнението, моля свържете се с нас. За нас обратната връзка е изключително важна за подобряване на качеството.

Работим с внимателно подбран персонал. Всички служители подписват декларация за етично и морално поведение както и фирмата носи отговорност в обекта на клиента. Фирмата има застраховка „Персонална отговорност“.

До момента не сме имали такива случай. Прилагаме ежеседмична  (на места и ежеднева) мониторингова система и строг контрол на служителите. Но ако все пак имате забележка към изпълнението, моля свържете се с нас. За нас обратната връзка е изключително важна за подобряване на качеството.

Ще отговорим изчерпателно на всички Ваши въпроси