Some Alt Text
Some Alt Text

Започнахме през далечната 1998г. с обеззаразяване на обществени сгради и битови обекти. Първоначално обслужвахме обекти от хранително-вкусовата промишленост, след което се обърнахме с лице към корпоративни клиенти - офиси, учреждения, производствени обекти и др.

Към този момент, от цялостната дейност на компанията, 80% са корпоративни клиенти, 20% са обекти от бита.

Обособени са два централни офиса на фирмата - в гр. София и в гр. Варна !

Some Alt Text

...началото на 2006г., фирмата придоби и лиценз за извършване на дейности по Фумигации / обеззаразяване на продукции и терени в сферата на селското стопанство – зърно, дървен материал, силозни клетки, складове и производствени бази /. От тогава датира и сериозната ангажираност на фирмата по обеззаразяване на корабите, натоварени с дървен материал или зърно за износ на пристанищата в гр. Варна, гр. Бургас и Балчик. На този етап, фирмата фумигира 82% от общият износ на дървесина от страната.

….с нов старт, на чисто !!!

След явен интерес и чести запитвания от много наши клиенти, решихме да внедрим и разработим и тази нова услуга в нашето портфолио. Разбира се, в пълен стремеж на професионално и отговорно отношение, нещо в което явно сме добри. А и в предвид на близкия характер на дейностите, както и почти идентичен мениджмънт и логистика, решихме че няма да ни е трудно.

Няколко екипа от професионалисти с по двама стажанти. Ще ги познаете из София и Варна по зеленото листо и логото на професионалистите в машинното оборудване.